De kalfskroket van kroketterij De Bourgondiër

De smaakvolle kalfskroketten uit Kroketterij De Bourgondiër zijn volgens traditioneel recept bereid met speciaal geselecteerd draadjeskalfsvlees. De kroketten zijn bereid met champignons, peterselie, witte wijn en room voor een volle smaak. De heerlijk krokante korst wordt gekenmerkt door zijn onderscheidende rode kleur. De kalfskroket van Kroketterij De Bourgondiër is ook verkrijgbaar als kalfsbitterbal, gevuld met hetzelfde speciaal geselecteerde draadjesvlees.
Volgens traditioneel recept, met speciaal geselecteerd draadjeskalfsvlees

  • Rijk gevuld, vol van smaak en met een krokante korst
  • Klassiek Hollands product
  • Bereid met champignons, peterselie, witte wijn en room
  • Ook verkrijgbaar als luxe bitterballen
  • Exclusief verkrijgbaar voor de foodservice

Kijk voor meer informatie op: https://www.debourgondier.nl/kalfsvlees-kroket/